torsdag 20. oktober 2016

Tribuneanlegget på friidrettsbanen ferdig 19. oktober 2016

Tribuneanlegget ferdig oktober 2016
Tribuneanlegget på friidrettsbanen ble ferdigstilt i dag 19. oktober 2016 - da var siste del av rekkverkene på plass. 
 IK Hind benytter anledningen å takke våre veteraner for en fantastisk dugnadsinnsats gjennom de siste 3 årene arbeidene har pågått. En ekstra takk til dugnadsansvarlig, Tore Kvendseth, som har planlagt og organisert materialinnkjøp m.m. + administrert dugnadsgjengen med en imponerende entusiasme og dyktighet. Vi takker også våre ungdommer og foreldre for dugnadsinnsatsen på tribunen. 
Vi retter også en stor takk til våre sponsorer/ samarbeidspartnere som har bidratt til at vi har klart å realisere prosjektet, Byggesystemer AS har lånt oss masse maskiner og utstyr, Harstad Maskin har bidratt med gratis maskinarbeid (tomteuttak m.m.), Hålogaland Grus & Betong med gunstig betongleveranse, Harstad Stålmontasje med rabattert pris på stålkonstruksjonene, Kredinor AS med sponsorstøtte kr 50.000, Sparebanken Nord-Norge med støtte fra gavefondet ca. kr 150.000, Byggern og Byggmakker med rabatterte priser på materialleveranser og Norconsult med gratis bruk av alle nødvendige prosjekteringsverktøy. Vår hovedsponsor gjennom de siste 6 årene, Det Norske, har bidratt med betydelige midler til klubben (totalt kr 340.000). Selvom det meste fra Det Norske har gått til vårt barne- og ungdomsarbeid, har litt blitt investert i tribuneanlegget. De kr 25.000 jeg og Anne fikk i fm. Ildsjelprisen i 2012 er også investert i prosjektet. Undertegnede har bidratt med gratis rådgivertjenester + ikke ubetydelig antall dugnadstimer.
Arbeidet med fundamentene startet opp i september 2013, og nå står den flotte overbygde tribunen med plass til ca 350 personer ferdig, forøvrig den eneste friidrettsarenaen i Nord-Norge med tribune m/ takoverbygg.
For å sette prosjektet inn i et økonomisk perspektiv ville tribuneanlegget (inkl. klargjort for rom under tribunen) kostet rundt kr 2,1 mill. å bygge ved bruk av innleide rådgivere og entreprenører. Gjennom den solide dugnadsinnsatsen, og bidragene fra våre sponsorer/ samarbeidspartnere har prosjektet så langt kostet IK Hind ca kr 650.000. Av dette har prosjektrettede sponsormidler dekket ca 225.000.
Neste etappe på prosjektet blir å innrede arealene under tribunen slik at vi får de klar til jr NM i august 2017. Til de tiltakene får vi spillemidler, mens tribuneanlegg ikke er spillemiddelberettigede tiltak.

Template tilrettelagt av - Kjell Arne Jakobsen | http://kjarne.net/