søndag 21. mai 2017

Hålogalandsstafetten 2017 - resultater inkl etappetider og bilder

Start hovedstafetten 2017 - knalltøff fight fra 1. steg mellom Hind og Kvæfjord i herrestafetten

Årets Hålogalandsstafett ble en stor suksess med hele 56 lag på startstreken. Med unntak av litt regn før stafetten startet var det flotte værforhold under stafetten.  Ekstra gledelig var det det stilte mange lag fra Sortland og ett fra Narvik under årets stafett. For IK Hind sin del var det ekstra gøy å ta seieren i herreklassen igjen etter at vi ble slått av både Statoils Bedriftslag og Kvæfjord IL i fjor.  Denne gangen ble det en skikkelig sekundstrid med kun 2 sekunder mellom Hind og Kvæfjord IL - dette er stafett på sitt beste.  det var mange lag i de fleste klassene, så det ble mange flotte dueller.  Det var fantastisk å se hele 10 guttelag (13-16 år) på startstreken i år mot kun ett i 2016.  Håper denne trenden fortsetter.  Vi savner flere jentelag (13-16år) - det var kun 2 lag på startstreken (begge IK Hind).  Det håper vi bedrer seg.  Nedenfor finner dere resultatlister fra stafettene.  Vi satser på å legge ut etappetidene også i løpet av kvelden.
IK Hind takker alle for deltakelsen i stafetten, og våre medlemmer som stilte opp som funksjonærer under forberedelser og gjennomføringen av stafetten.


Resultater fra årets stafett:
I linken nedenfor finner dere etappetidene for alle lagene. Lagoppstillingene er iht. det som er medt inn fra lagene/ bedriftene. 
Merk! Vi har funnet noen feil på lagoppstillingene under videogjennomgangen, f.eks. dame har løpt der det stå herrenavn i listen, andre feil oppdaget ut fra kjennskap til løperne. Fint om dere gjennomgår egne lagoppstillinger og sender oss slik at de kan korrigeres (tor@hind.no).

Template tilrettelagt av - Kjell Arne Jakobsen | http://kjarne.net/